У Львові поховають загиблого бійця АТО Віктора Калитича

2238 0
Чин похорону героя відбудеться у четвер.
Фото: Цензор.НЕТ

Фото: Цензор.НЕТ

Під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції загинув львів’янин, полковник Віктор Калитич, повідомляють в ЛМР. Чин похорону відбудеться завтра, 30 березня, об 11.00 у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11).

Герою, старшому науковому співробітнику науково-дослідного відділу (ракетних військ та артилерії) НЦСВ, полковнику Віктору Калитичу було 54 роки. З початком АТО розгорнув активну патріотичну діяльність у Львові, допомагав обласній та міській владі, ракетним частинам в пунктах постійної дислокації та антитерористичної операції.  В лютому 2015 року був призваний в лави Збройних сил України за мобілізацією. В зоні проведення АТО був начальником служби ракетно-артилерійського забезпечення.

У Віктора Калитича залишились мати, дружина, донька та онук.

Довідка

Віктор Калитич (27.06.1963-26.03.2017) на військовій службі пройшов усі ланки командира – від начальника обслуги пускової установки до заступника командира дивізіону, начальника відділу забезпечення ракетами та боєприпасами служби РАО  оперативного командування. Звільнений у запас з лав ЗС України в 2005 році.

В Науковому центрі Сухопутних військ з вересня 2008 року. Працюючи на посаді старшого наукового співробітника, отримав низку науково-практичних результатів, внісши при цьому значний вклад у розвиток ракетних військ та артилерії (РВтаА).

У співавторстві розробив декілька патентів на винахід, раціоналізаторських пропозицій, брав активну участь в підготовці та проведенні науково-практичних конференцій, семінарів, підготував більше десяти наукових статей для різних фахових видань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!