У Львові показали новий промоційний ролик міста. Відео

5919 3
Мета відео, кажуть у міськраді, – показати динамічність Львова.
Фото: Мар’яна Гродзевич

Фото: Мар’яна Гродзевич

У Львові показали новий промоційний ролик міста «Відчуй Львів». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Відео закликає до емоцій людей, їхніх почуттів та відчуттів. Відділ промоції міста вирішив об’єднати відеоролик в одну концепцію із візуальною рекламою міста «Відчуй Львів», «Побач Львів» та «Спробуй Львів», – кажуть у міськраді.

Відділ промоції міста та команда GOODzyk production зупинились на динамічності і вирішили саме через неї передати життя міста, емоції мешканців та відчуття туристів.


Читайте також:
24 Лютого, 2020 09:06
Віталій Нарізка кадрів, епічна музика. Так про любе село можна зняти.
24 Лютого, 2020 00:57
Сергій Додивився до половини. Очі втомились. Багато деталей, мало панорами і акценту на те, що можна побачити у Львові. Бажання приїхати ролик не викликає. Думаю треба перезняти і зробити коротшим.
23 Лютого, 2020 19:33
Відчуй. Промоційний ролик «Відчуй Львів» - це якась метушня відеофрагментів... більшісь з яких може бути використана у будь-якому промоційному ролику про місто.
До чого тут Львів?
Але нарізати фрагменти по 0.3 секунд - то мусимо, то є наше все.
Щоб глядач відчув... якщо не Львів, то принаймні біль в очах.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!