У Львові показали «Транскордонні рецепти щастя»

1558 0
У дворику Центру міської історії під відкритим небом відкрили виставку «Транскордонні рецепти щастя». Це проект команди молодих людей з України, Польщі, Німеччини, які брали участь у воркшопі «Долаючи кордони».
Фото: wired.co.uk1920

Фото: wired.co.uk1920

Виставка присвячена кордонам, які існують не між державами, суспільствами і культурами, а перш за все в думках і уяві людей. Цією експозицією молодь намагалася показати своє бачення кордонів між людьми і можливості їх подолання, повідомляють на сайті Центру міської історії. 

Під час подорожі поїздом з Берліна до Варшави і з Варшави до Львова через Краків молоді люди зустрічалися і спілкувалися з пасажирами, які подорожують різними країнами. Ці розмови надихнули команду на ідею проекту і виразилися у фотовиставці.

Виставка намагається привернути увагу відвідувача до того, що всі люди, незалежно від їхньої національності, мають щось спільне у своєму прагненні до щастя, будучи просто людиною. Водночас, у всіх є різні рецепти для щасливого життя. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!