У Львові покажуть фільм про Грузію, заборонений в Росії

3299 0
У Львові покажуть фільм про війну в Грузії, заборонений до показів у Росії. Учасники соціального розвиткового проекту «Квиток до успіху» запрошують на перегляд патріотичного фільму «5 днів серпня», що відбудеться в кіноклубі «Бруківочка» у п’ятницю, 22 серпня.
Фото: brunofilms.ru

Фото: brunofilms.ru

Кінокартина – це бачення американського журналіста, що відправився в «подорож» – у центр гарячих подій. Журналіст і оператор намагатимуться вижити, знайомитимуться ближче з місцевим населенням, у якого є своя думка про причини розпочатої війни, пишуть організатори.

Творці фільму двічі змінювали його назву. Спочатку він мав назву «Грузія», яку потім змінили на «Кривавий серпень», а потім – на «5 днів серпня».

Президента Міхаїла Саакашвілі зіграв американський актор, кубинець Енді Гарсія.

Жанр: військовий, драма. Країна: Грузія.

Коли: п’ятниця, 22 серпня, 18:30-21:30.

Де: Львів, вул. Ліська, 16.

У програмі: 18:30 – 20:30 Перегляд фільму "5 днів серпня", 20:30 – 21:30 дискусія за чаєм.

Кожен квиток на показ вважається внеском в краудфандингову кампанію кіноклубу «Бруківочка» (учасники можуть визначати ціну самі – від 10 грн). підтримати клуб можна на Спільнокошті – http://biggggidea.com/project/748/. Детальніша інформація: www.bc-club.org.ua/social.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!