У Львові покажуть фільм про незрячих людей, які подорожували Україною на велосипедах

2382 0
У Львові покажуть український повнометражний документальний фільм режисерки Ольги Фразе-Фразенко “Я БАЧУ”.
кадр із фільму “Я БАЧУ”

кадр із фільму “Я БАЧУ”

Стрічка “Я БАЧУ” розкриває історії та відчуття незрячих людей, які відважились на 33-денну подорож Україною на велосипедах-тандемах. Стрічку озвучено тифлокоментарем, що уможливить його перегляд для людей з порушеннями зору, інформують організатори кінопоказу.

Читайте також: Львів відзначатиме День музеїв. Куди піти з дітьми

Фільм “Я БАЧУ” був відзнятий під час Всеукраїнського велопробігу “Бачу! Можу! Допоможу!” улітку 2015 року. За 33 дні учасники подолали більше 3000 км та проїхали 10 областей України. У листопаді 2015 року, стрічку презентували у штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку в рамках панельної дискусії «Можливості поза інвалідністю», що організувало Постійне Представництво України до ООН.

“Я БАЧУ” – це фільм про подорож Україною, де мандрівники бачать її в свій особливий спосіб: через відчуття швидкості, простору, через запахи, дотики, переживання дружби та втоми. Це фільм – про силу: силу перемагати і залишатися чуйними, коли людина не тільки долає труднощі, але й не втрачає вміння радіти життю”, – розповідає Ольга Фразе-Фразенко.

Читайте також: Хворий на лейкемію юнак збирає кошти на пересадку кісткового мозку

Локація: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а.
Дата і час: 27 травня, 19.00 – 20.00
Вартість: 40 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!