У Львові покажуть фільм про Віктора Гурняка, який загинув в АТО

1495 0
У середу, 25 лютого, продемонструють документальний фільм про Віктора Гурняка – молодого хлопця зі Львова, який героїчно загинув на Сході.

Фільм створили товариші Віктора. Вони зібрали документальні відеокадри й розповіді з його особистого життя, та з того часу, коли він спочатку як фотограф, а потім уже як боєць «Айдару» перебував на Сході. Також у фільмі є кліп Тартака «Не кажучи нікому» (у якому знявся Віктор Гурняк) та відео з домашнього архіву.

Читайте також: З’явився фільм про Віктора Гурняка, який загинув в АТО

Початок відбудеться: 25 лютого, 15.00, проспект Шевченка, 13.

Тривалість фільму: 14 хвилин.

Також у Львові від 20 лютого експонуються фотороботи Віктора Гурняка.

Нагадаємо, Віктор Гурняк був почесним членом «Пласту», фотокореспондентом агенства «LUFA» та бійцем батальйону «Айдар». 19 жовтня Віктор загинув під час обстрілу в зоні АТО. У фотографа залишилась дружина та донька.

Небайдужі люди ініціювали збір коштів у недоторканий фонд Юстинки Гурняк, доньки Віктора Гурняка: 5168 7423 4826 7265 (Гурняк Ольга Петрівна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!