У Львові покажуть картини людей з особливими потребами. Де подититися?

4303 0
Завтра, 27 липня об 11:00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття «Особливої виставки». На ній презентують картини людей з інвалідністю. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: facebook.com/caritas.ukraine

фото: facebook.com/caritas.ukraine

Як зазначають організатори, впродовж чотирьох місяців підопічні «Карітасу» створювали картини під наставництвом професійних художників. Спочатку ініціатива була невеличким проектом з арт-терапії. Утім, коли робота була завершена, художники оцінили високий рівень робіт. Так і вирішили відкрити повноцінну виставку.

 Експозиція включає понад 80 художніх робіт та понад 20 фотопортретів.

Відкриється виставка у форматі вільної дискусії, де усім присутнім розкажуть про особливі потреби та особливі можливості, про взаємодію різних людей в суспільстві та соціальну інклюзію. На відкриття приїдуть автори робіт, щоб поспілкуватись та представити свої картини.

Організатори запрошують усіх охочих приходити, адже вважають, що увага стане додатковою мотивацією для «особливих» художників.

Нагадаємо, у реабілітаційному Центрі «Джерело» відкрили додаткові майстерні, у яких молодь із неповноспроможністю може розвивати свої навички та проходити трудову реабілітацію.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!