У Львові покажуть "Майдан" Лозниці

2824 0
З 12 по 16 серпня о 19:00 у Львові в Палаці мистецтв, що на вул. Коперника,17 покажуть новий документальний фільм Сергія Лозниці "Майдан".

«Майдан» – український документальний фільм режисера Сергія Лозниці, який розповідає про події Євромайдану. Світова прем'єра відбулася 21 травня в рамках спеціального показу офіційної програми 67-го Каннського кінофестивалю. Українська прем'єра відбулася 18 липня в рамках офіційної програми 5-го Одеського міжнародного кінофестивалю, а в прокат фільм вийшов 24 липня.

Сергій Лозниця почав знімати фільм 15 грудня 2013 року. Січневі протистояння йому допомагав фільмувати оператор Сергій Стеценко. Зйомки тривали до 5 березня 2014 року. Бюджет фільму склав 95 тисяч євро. Фільм містить також кадри, зняті журналістами української служби «Радіо Свобода» на вулиці Інститутській та з готелю «Україна». Цю стрічку Сергій Лозниця розділив на чотири частини: «Пролог», «Торжество», «Бойові дії» та «Посткриптум».

Ціна квитка – 15 гривень. Бронювання.

Зараз покази фільму ще тривають у кінопалаці ім. О. Довженка, що на пр-ті. Червоної Калини, 81 та Кінопалаці, що на вул. Театральна, 22. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!