У Львові покажуть мультфільм на честь Андрея Шептицького

2609 0
2 листопада в межах проекту «Духовне намисто» відбудеться показ мультфільмів «Гошів» (про відоме відпустове місце на Івано-Франківщині) та « Прилбичі» (про знане родинне село та юнацькі роки митрополита Андрея Шептицького). Акція приурочена до Року пам’яті митрополита Андрея Шептицького і одночасно пройде у Києві, Львові, Харкові та Прилбичах.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Голова Митрополичої катехитичної комісії УГКЦ о. Михайло Гарват розповів, що мультфільми на сакральну тематику покажуть також і в багатьох парафіях УГКЦ.

У Львові показ мультфільмів відбуватиметься під час Молитовної академії (до Року митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату») в кінопалаці ім.О.Довженка о 15:00.

Окрім мультфільмів на сакральну тематику, діти разом із героями мультсеріалу «Легенди України» перенесуться в історичні часи.

Читайте також: Мультфільми про Шептицького. Відео

Довідка:

Проект «Духовне намисто» – це серія анімаційних фільмів про святині України, створений компанією «Арт-Відео».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!