Політична реклама

У Львові покажуть мультфільм «Вартові легенд»

2340 0
Прем'єра мультфільму «Вартові легенд» - 22 листопада, а переглянути мультфільм можна буде в кінотеатрі "Планета кіно" до 14 грудня.

«Вартові легенд» - це пригодницька історія про цікавих казкових істот. Втім, назвати цих істот казковими було б не зовсім вірно, адже всі ми в дитинстві бачили їх, просто поступово з процесом дорослішання перестали в них вірити. Вони - це ті, хто бережуть наші сни і захищають нас, поки ми спимо.

Але от лихо: чим менше ми в них віримо, тим менше можуть вони нам допомогти. Бути може, саме тому дорослим набагато частіше сняться кошмари, в той час як діти частіше літають у ві сні. Головний герой цього мультфільму - Джек Фрост. І нехай вас не лякає незнайоме ім'я. Це все той же знайомий нам з дитинства Дідусь Мороз, просто в Америці він одягається трохи по-іншому, та й сани у нього трохи краще. Він приносить дітям радість і сни. Те ж саме роблять і його колеги: Санта-Клаус, Пасхальний кролик, Піщана людина і Зубна фея. Вони добре справляються зі своїми обов'язками, поки на горизонті не показується зло у вигляді мерзенного і підступного Бугімена.

Окремо впоратися з ним не може ніхто, тому чарівним персонажам доведеться об'єднати зусилля для боротьби з настільки значною загрозою. Ну а нам - глядачам - залишається лише спостерігати за запаморочливими пригодами дивовижних героїв, деякі з яких нам добре відомі, ну а з рештою неважко буде і познайомитися.

Мультфільм «Вартові легенд» буде показаний глядачам у форматі IMAX 3D.

Сеанси : 10:00,10:30, 12:00, 12:30, 14:00, 14:30, 16:00, 16:30, 18:00, 18:30, 20:00, 20:30, 22:30

Ціна квитка від 15 до 80 грн. Квитки можна замовити на сайті кінотеатру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!