Львів'ян запрошують на фестиваль науково-фантастичних короткометражок

2328 0
Із 23-го лютого в Україні стартує Міжнародний фестиваль найкращих сучасних короткометражних стрічок, знятих в жанрі наукової фантастики.
На фото кадр із фільму "Closer", фото: www.pinterest.com

На фото кадр із фільму "Closer", фото: www.pinterest.com

У Львові шанувальникам  жанру на допрем’єрний показ слід завітати 21-го лютого 0 19:00 у Грушевський Cinema Jazz (пр. Шевченка, 28).  З 23-го лютого фільми можна буде переглянути у кінотеатрах Планета Кіно у ТРЦ «Форум Львів», Планета Кіно у ТРЦ «Кінг Крос», Кінопалаці Коперник та Lviv Film Center. Організатори попереджають, що перелік локацій може змінюватись.

Читайте також: Які фільми знімали у Львові? Перелік кінострічок

Програму фестивалю також представлять глядачам  у столиці. Фільми демонструватимуть і в Одесі, Харкові, Чернівцях, Запоріжжі, Вінниці, Дніпрі, Херсоні, Черкасах, Кропивницькому, Івано-Франківську, Кременчуці, Житомирі, Кам'янському, Бердянську, Павлограді, Стрию, Вишневому, Верховині, Костянтинівці та Краматорську.

До програми фестивалю «BEST SCI FI» увійшли фільми з США, Іспанії, Франції, Ізраїлю та Хорватії.

Крім України, покази фестивальних стрічок відбудуться в Польщі, Литві, Іспанії, Швейцарії, Мексиці, Білорусі, Казахстані, Молдові, Росії, Уругваї, Ефіопії та Південній Африці.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!