У Львові – прем'єра осучасненої "Наталки Полтавки"

2526 0
На вихідних у Львові прем'єра вистави "Divka" . Це – мюзикл за п’єсою Івана Котляревського "Наталка Полтавка" ставить Львівський драматичний театр імені Лесі Українки. У мистецькому середовищі ця постановка – велика інтрига, бо це дебютна робота нового директора театру Олексія Коломійцева.

Несподівана інтерпретація "Наталки Полтавки", реальне життя з реальними нинішніми проблемами, без пафосних прикрас, пишуть Головні новини Львова.

Історія вистави "Divka" почалася у Коломиї, де взявся за цей матеріал режисер Олексій Коломійцев — написав лібрето і музику. Потім поїхав у Полтавський театр, там зробив сценографію. А доробляв і втілював на сцені уже із львівською трупою. Терпелиха тут жіночка-стиляга, а Наталка стає Анничкою.

У костюмах лише віддалені натяки на народні джерела. Мюзикл і така авангардна постановка — це щось незвичне не лише для нашого глядача, а й для артистів. Зізнаються, робота була дуже цікавою. У танцях за задумом постановників кожен на сцені є особистістю.

Що: мюзикл «Divka»

Коли: 28-29 червня 2014, 18:00.

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36)

Скільки: 25- 40 грн. Квитки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!