У Львові покажуть перше українське кабаре від танцтеатру «Життя»

2207 0
Квитки можна придбати онлайн.

14 лютого у Палаці культури залізничників «Рокс» у Львові відбудеться перше українське кабаре від танцтеатру «Життя» – «LoveSorry». Про це повідомляють організатори.

Глядачі зможуть насолодитись стилем, шармом, історією кохання, мовою тіл, ритмів та мелодій. Художня керівниця та головна режисерка проєкту НАУ Ірина Мазур.

«Історія «Життя» – це історія постійного руху і пошуку. Вже від моменту заснування колективу у 1986 році я відчувала, що хочу більшого, ніж просто створити успішну танцювальну студію. Мріяла про супер-школу виконавського мистецтва, яка б поєднала не тільки класику і новації, але й танець і театр. Ми досягли цього разом – я і мій балет. Після перемоги з Русланою на Євробаченні із проєктом "Дикі танці" про нас дізнався весь світ. Завдяки творчому досвіду, накопиченому впродовж майже 30 років активної концертної діяльності, балет "Життя" перетворився на унікальну хореографічну "лабораторію": синтез етно-аутентики, східно-європейського модерну і джазу, а робота з сучасними "вуличними" стилями дозволяє відобразити наші історії в стилістиці Dance Action. Кожна наша композиція – це не просто танець з елементами драматургії, це – театрально-танцювальна мініатюра», – розповіла Ірина Мазур.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

Партнерська публікація

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!