У Львові покажуть польський урбан-арт

2073 0
З 26 до 31 жовтня у галереї «Дзиґа» (Львів. вул. Вірменська,35) пройде виставка польського урбан-арту. Тут покажуть роботи деяких з найважливіших творців польського вуличного мистецтва Польщі: Autone, Chazme, Czarnobyla, EloMelo, Etam Cru, Kamila Kuzko, Mata, M-City, Nawera, Penera, Proembriona, EloMelo, Pepe, Roberta Procha, Pawła Ryżko, Sepe, Szczerbaka, Urana, Zbioka та інших.
Фото: polishurbanart.com

Фото: polishurbanart.com

Також відвідувачам покажуть, як розвивалося мистецтво на польських вулицях – на фото Едварда Харвіга 50-их років ХХ століття.

Потім виставка помандрує наступними містами: Париж – Берлін – Батумі – Львів – Київ – Мінськ – Варшава – Люблін – Стокгольм.

Polish Urban Art – це проект спрямований на презентацію і популяризацію польського міського мистецтва в Європі у стислій формі. В Батумі та у Львові повстануть мюрали авторства польських художників. У Києві та Мінську, ми покажемо виставку, котра ознайомлює глядача з польським мистецтвом у міському просторі, від 1950-их до нашого часу. По закінченні проектів у Східній Європі, результати у формі виставок та дискусій ми презентуватимемо в деяких з найбільш важливих міст на Європейській мапі стріт арту і графіті - Берліні, Парижі та Стокгольмі. Підсумки проекту підіб'ємо у Brain Damage галереї (Люблін, Польща), кажуть організатори.

Відкриття 26 жовтня о 17:00. Вхід вільний.

Організатор : Європейська Фундація Міської Культури. Проект здійснено за підтримки Міністерства культури і національної спадщини у місті Люблін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!