Політична реклама

У Львові покажуть прем`єру балету "Білосніжка та семеро гномів"

1635 0
28 та 29 грудня о 18:00 у Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудуться прем’єрні покази балету «Білосніжка та семеро гномів» польського композитора Богдана Павловського.

Лібрето написав балетмейстр-постановник, заслужений артист України Ігор Храмов за мотивами казки братів Грім.

«Загалом нашому театру було дуже потрібно оновити дитячу програму. Ми маємо кілька вистав для дітей – опери «Наталка Полтавка», «Іоланта» та балет «Лускунчик». Хотіли балет для сімейного перегляду на зразок «Лускунчика» Чайковського», - розповіла керівник літературно-драматургічного відділу театру Надія Труш.

За її словами, Ігор Храмов зупинився на казці братів Грім, бо сам сюжет є дуже популярним і за його мотивами поставлені опери та балети. «Музика Богдана Павловського дуже різноманітна. Вона підкреслює комічні моменти, дуже ритмічна і дає характеристику персонажам», - додала вона.

У роботі над «Білосніжкою та семеро гномів» задіяна вся балетна трупа – 60 осіб.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!