У Львові покажуть скільки простору займає транспорт на вулицях міста

2755 1
В межах Європейського тижня мобільності, у неділю, 21 вересня, об 11:00 на просп. Свободи відбудеться флеш-моб «Простір для 50 осіб. Автомобіль, велосипед, автобус».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Флеш-моб має на меті наочно продемонструвати, скільки простору займають різні види транспорту на вулицях міста, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вперше фото учасників такого флеш-мобу зробили в м. Мюнстер, Німеччина. З того часу багато міст у всьому світі робили схоже порівняння. Цього року до ініціативи долучиться і Львів.

«Таке порівняння змушує нас задуматись, який вид транспорту обрати, щоб вулиці міста стали кращими. Чи завжди і всюди потрібно їхати автомобілем? Сівши на велосипед чи скориставшись громадським транспортом, ми звільняємо чимало простору, зменшуємо викиди CO2, шумове навантаження», - зазначають організатори події.

Організатори запрошують власників автомобілів та велосипедів приєднатись до флеш-мобу. Для цього потрібно заповнити реєстраційну форму.

Читайте також:
18 Вересня, 2014 22:43
Андрій Давайте зробимо флеш-моб "50 чоловік маршрутці #27 о 08:30" :). Не з тої проблеми почали.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!