У Львові покажуть світлини модного безхатька

3656 0
Із 22 квітня до 13 травня в галереї «Дзиґа», що на вулиці Вірменська, 35, буде представлений до перегляду проект Юрка Дячишина «Slavik’s Fashion». Це фотопроект про модного безхатька.
фото: dyachyshyn.com

фото: dyachyshyn.com

Як повідомляє прес-служба міськради, «Slavik’s Fashion» - це цикл фотографій, які демонструють незвичайну колекцію вуличної моди бездомного дивака Славіка, який майже ніколи не вдягається в той самий одяг двічі.

Більше 100 портретів були зроблені під час випадкових зустрічей на вулицях Львова протягом двох років (2011-2013 років).

Також на виставці буде показано другу частину проекту Slavik's Fashion проект «Slavik Super Star». «Slavik Super Star» - це серія колажів, виготовлених вручну на основі обкладинок глянцевих журналів і портретів Славіка.

Більше інформації про проект на сайті автора.

Фото: dyachyshyn.com 

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!