У Львові покажуть виставу про Чорнобиль

1722 0
20 та 21 лютого у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки відбудеться прем'єра вистави "Баба". Її режисером є Олексій Кравчук - заслужений діяч мистецтв України, який нещодавно повернувся з окупованого Луганська. У постановці актори торкнуться теми Чорнобильської трагедії.
kut-ok.livejournal.com

kut-ok.livejournal.com

Постановка здійснена за п'єсою "Баба Пріся" відомого сучасного  українського драматурга Павла Ар'є. Сценограф - Олексій Хорошко - художник-концептуаліст, котрий займається мультимедійними проектами, відомий в українському арт-просторі застосуванням новітніх технологій у постановках.

Головну роль у п’єсі  "Баба" зіграє запрошений актор із Львівського академічного театру імені Леся Курбаса, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Олег Стефан (Олег Стефанов).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!