Політична реклама

У Львові покажуть, як виглядав парк Франка 100 років тому

2508 0
15 чевня у рамках проекту «Майстерня міста» пройде День першого міського парку. Під час заходу організатори планують показати, як виглядав парк ім. Франка у 1900-1905 роках, залучивши до цього оркестр та акторську трупу. Аби повністю відтворити атмосферу старовини - відвідувачів просять одягнути ретро-одяг.

Як повідомила tvoemisto.tv начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, захід розпочнеться о 12:00 з екскурсії парком ім. Франка, під час якої львів’янам розкажуть про історію та територію парку. Після цього біля павільйонів «Майстерні міста» у сквері біля ЛНУ ім. Франка розпочнеться театральне дійство. Актори будуть одягнені у старовинні костюми і вчитимуть усіх охочих танцювати танці, які були популярні 100 років тому.

Для дітей, за словами Лілії Онищенко, проведуть гру «Збудуй площу Ринок». Головну площу міста треба буде скласти зі спеціальних фотографій.

Для гурманів на площі Франка львівські ресторатори готуватимуть страви та виставлятимуть випічку. У ротонді парку планують розташувати оркестр.

Участь у всіх заходах безкоштовна. Для того, аби створити відповідну атмосферу, львів’ян просять приходити  у ретро-одязі, який носили 100 років тому.

Триватиме свято до 19:00.

Програму проекту "Майстерня міста" можнай знайти тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!