У Львові покращать якість лікування постраждалих від ЧАЕС

1778 0
Сучасний автоматичний біохімічний аналізатор придбали на бюджетні кошти у Львівському обласному спеціалізованому диспансері радіаційного захисту населення. Проведення лабораторних досліджень дасть можливість покращити якість діагностики та лікування хворих, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС, – інформують у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.
фото: news.tendergid.ua, chernobylpres.blogspot.com

фото: news.tendergid.ua, chernobylpres.blogspot.com

Аналізатор Cobas 111 виробництва Швейцарії призначено для невеликих лабораторій, де проводять вимірювання з клінічної хімії в сироватці крові, плазмі крові, сечі та цільній крові, а також для визначення параметрів електролітів. Простий в експлуатації та забезпечений високоякісними реагентами. Розрахований на середнє завантаження: 10–50 пацієнтів на день.

Продуктивність аналізатора – від 60 до 85 фотометричних тестів за годину. Виконує більше 140 різноманітних досліджень із клінічній хімії (включаючи HbА1с, високочутливий С-реактивний білок).

Опублікувала Ярина Гук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!