Карантинні обмеження. Яка ситуація у Львові

5473 0
Станом на сьогодні у львівських міських медичних закладах перебуває 135 хворих з Covid-19.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові активно стежать за ситуацією з поширенням захворюваності на коронавірус. Станом на сьогодні ще не прийняли рішення щодо посилення карантинних обмежень, тобто додаткових заходів не впроваджували. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.  

«Ми ще не маємо рішень щодо впровадження карантинних обмежень. Станом на зараз додаткових заходів ми не впроваджували. Активно моніторимо ситуацію, згодом повідомимо рішення. Комісія ТЕБ і НС невдовзі підведе підсумки», – сказав він. 

Читайте також: Як змінився Сovid-19 і чи будуть нові обмеження на Львівщині

За його словами, станом на сьогодні в львівських міських медичних закладах госпіталізовані 135 хворих з Covid-19, з них 15 дітей.

«Можемо стверджувати, що в останні тижні зростає кількість позитивних тестів», – додав він.

Додамо, що водночас у Тернополі вже вводять обов’язковий масковий режим через різкий ріст хворих на Covid-19. Відповідне рішення сьогодні ухвалив міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру. На засіданні доручили систематично проводити щоденну профілактичну дезінфекцію громадського транспорту, задіяного до перевезень пасажирів.

Читайте також: Де у Львові можна вакцинуватись від коронавірусу. Перелік локацій

Нагадаємо, на Львівщині кількість хворих на Covid-19 продовжує зростати. З 12 по 18 вересня у області провели 6410 досліджень, з яких позитивними є 2372. Зараз у лікарнях перебуває 414 пацієнтів. П’ятеро осіб померли від ускладнень коронавірусу.  Хто найбільше хворіє на коронавірус, які нові особливості перебігу хвороби і симптоми, коли буде пік захворюваності, кому варто вакцинуватися, яку вакцину обрати і як посилити імунітет читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Антоніна Костик

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!