У Львові поліклініку і лікарню з'єднають критим наземним переходом

20971 0
Перехід облаштують між лікарнею швидкої допомоги і дитячою поліклінікою №2, що на вул. Мазепи, 25.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У Львові дитячу поліклінку на вул. Мазепи із головним корпусом лікарні швидкої допомоги з’єднають критим переходом. Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво наземного переходу на засіданні у п’ятницю, 19 березня.

Читайте також: Цього року у Львові планують відкрити п'ять підстанцій для бригад швидкої допомоги

Містобудівні умови та обмеження на будівництво закритого наземного переходу отримала Клінічна лікарня швидкої допомоги. Ним з’єднають головний корпус медзакладу зі сусідньою дитячою поліклінкою №2, що на вул. Мазепи, 25.

«Йдеться про будівництво наземного переходу між головним корпусом лікарні і корпусом 2-ої поліклініки. Пропонуємо зробити його зі стикових металевих конструкцій. Він буде закритим і комфортним для медичного персоналу і пацієнтів, вони зможуть у якнайкоротший спосіб потрапити з одного закладу в інший», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: «Нам 12 годин шукали місце у лікарні». Історія пацієнта з підозрою на коронавірус

Додамо, на Львівщині з квітня запрацює пілотний проект з аеромедичної допомоги. На Львівщин проект запрацює на базі обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Наступного тижня місто має отримати перші гелікоптери.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!