У Львові поліцейські викрили чоловіка, що виготовляв дитячу порнографію

2236 0
Він також неодноразово вчиняв відносно 8-річної дівчинки розпусні дії.
фото національної поліції львівської області

фото національної поліції львівської області

У Львові поліцейські взяли під варту підозрюваного у виготовленні дитячої порнографії. Як встановили правоохоронці, 45-річний мешканець Яворівського району на Львівщині створював відеоматеріали дитячого порно.

Крім того, поліцейські встановили, що підозрюваний неодноразово вчиняв відносно 8-річної дівчинки розпусні дії. Речові докази вилучили і за скоєне йому загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: Викладача «Львівської політехніки», якого звинувачують у поширенні порнозображень, відсторонили

Додамо, що слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 301-1 (Виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примушування неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що минулоріч на Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який зберігав дитячу порнографію. За скоєне 53-річному мешканцю Стрия загрожувало до шести років позбавлення волі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!