У Львові поліцейському повідомили про підозру через вимагання хабаря

915 0
Поліцейський вимагав 1 000 дол США у громадянина за сприяння у відкритті та розслідуванні кримінального провадження.
фото: управління сбу у львівській області

фото: управління сбу у львівській області

Старшому оперуповноваженому одного із відділів Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України повідомили про підозру у зловживанні впливом. Його затримали на вимаганні хабаря у 1 тисячу доларів.

«За даними слідства, поліцейський вимагав 1 000 дол США у громадянина за сприяння у відкритті та розслідуванні кримінального провадження слідчими ГУНП за фактом вчинення відносно останнього шахрайських дій, внаслідок яких йому заподіяли матеріальну шкоду на понад 5 000 дол США», – йдеться в повідомленні пресслужби Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: Директора коледжу на Львівщині спіймали на хабарі у 75 тисяч гривень

Поліцейського затримали в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо під час того, як він отримав кошти. Наразі вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!