У Львові поліція розшукує 17-річну дівчину, яка зникла два дні тому

6793 0
Дівчина пішла з дому ще у вівторок, 30 березня.

У Львові поліція оголосила у розшук 17-річну львів’янку Наталю Леушіну. З дому дівчина вийшла ще 30 березня, та досі не повернулась. У середу, 31 березня, мати дівчини звернулась по допомогу до поліції. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Читайте також: Розголос – шанс до покарання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

«31 березня до правоохоронців звернулася мама дівчинки, повідомила, що вона не виходить на зв'язок, її місце перебування не відоме. Правоохоронці вживають усіх заходів», – каже вона.

Світлана Добровольська додає, що дівчина вийшла з дому ще у вівторок 30 березня, матері востаннє телефонувала наступного дня.

Усіх, хто має будь-яку інформацію про її місце перебування, закликають звертатись у поліцію за номером 102, або 238-43-95.

Читайте також: Справу «благодійника», якого підозрюють у розбещенні дівчаток, передали до суду

Прикмети: зріст 156 см, худорлявої тілобудови, коротко стрижене світле волосся, очі карі, була одягнена в сині джинси, сині кросівки із білою підошвою, чорна спортивна кофта, кепка чорного кольору.

Фото спільноти Varta1

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!