У Львові поліція встановила причини смерті дитини, яку знайшли у коробці

6128 0
Дівчинка народилась недоношеною та з патологією і померла у лікарні.
фото: Magic4Walls.com

фото: Magic4Walls.com

Поліцейські встановили, що дитина народилась на початку грудня в одній з львівських лікарень. Про це повідомила прес-служба Головного управління поліції у Львівській області.


«Дитинка була недоношеною та з патологією і померла у лікарні невдовзі після народження. Тіло немовляти, з дотриманням усіх формальностей і процедур, передбачених у таких випадках, було передане матері для захоронення. Проте мати дитину не поховала, оскільки, за її словами, не мала на це коштів, тому залишила немовля у коробці на сходовій клітці багатоповерхівки», – розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник Сергій Богданов.


Поліція встановила особу матері – це 37-річна двічі судима львів'янка. У жінки є ще семеро дітей.

 Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, тіло немовляти знайшли у четвер, 16 лютого, близько 9:00 на сходовій клітці тринадцятого поверху у будинку по вулиці Гетьмана Мазепи у Львові.

Нагадаємо, у Львові на балконі житлового будинку виявили коробку із мертвим немовлям


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!