У Львові поліція затримала наркодилера

3641 0
Зловмисник на території Сихівського району збував «канабіс» та таблетки «субутекс».
Фото: Нацполіції Львівщини

Фото: Нацполіції Львівщини

У Сихівському районі Львова правоохоронці затримали наркодилера, який збував «канабіс» та таблетки «субутекс». Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Читайте також: Львівська поліція затримала подружжя наркодилерів

Під час обшуків поліцейські вилучили поліетиленові пакети із речовинами, ззовні схожими на «канабіс», таблетки «субутекс», що містять наркотичний засіб «бупренорфін», електронні ваги, пристрій для викурювання наркотичного засобу та гроші від збуту наркотиків. Вартість виявлених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 50 тисяч гривень. 

Наркотичні засоби 42-річний злочинець збував продавав на території Сихівського району Львова. Все вилучене під час обшуку скерували на експертне дослідження. 

Читайте також: Львів'янин самотужки затримав злочинця, який накинувся на дівчину з ножем

Наркодилера затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Фото Нацполіції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!