Політична реклама

У Львові поменшає автобусних маршрутів

1308 0
У Львові кількість маршрутів невдовзі зменшиться до 40-45 повідомив Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради.

Про це повідомляє видання "Експрес". Причиною зменшення стане заміна рухомого складу на великогабаритні автобуси.

“Діє норма у договорах з перевізниками про те, що вони щорічно повинні змінювати рухомий склад на автобуси з низьким рівнем підлоги - не менше 20% щороку. Думаю, що у майбутньому це призведе до скорочення кількості маршрутів. Великогабаритні автобуси змінюватимуть пасажиропотік на свою користь і деякі маршрути будуть “помирати” унаслідок відсутності пасажирів, - розповів чиновник.

- Такому місту, як Львів, не потрібно більше маршрутів, як 40-45”. У грудні управління створить комісію для того, аби перевірити виконання цієї умови договору. “Її невиконання може слугувати підставою для розірвання договору з перевізником”, - уточнив Андрій Білоус.

Тож сьогодні управління транспорту не розглядає можливості створення нових маршрутів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!