Політична реклама

У Львові поменшало платіжних терміналів

1820 0
Низка терміналів для поповнення мобільного рахунку , інтернету та інших послуг зникла із львівських крамниць.

За словами продавців магазину, коли термінали забирали, то обіцяли повернути їх за кілька днів, повідомляють Головні новини Львова.

Як стверджують власники крамниці, підприємець, який мав домовленість про оренду місця, мешканець Алчевська, що на Луганщині. Розвивати свій бізнес він тепер хоче не у Львові, а в Криму.

Зараз власники крамниці шукають як заповнити вільне від терміналу місце, адже, за їхніми словами, такі термінали дають хоч і невеликий, проте заробіток для магазину.

Натомість власники інших схожих терміналів, кажуть, що зменшення конкуренції не відчули. Один із банків, який має лише на Львівщині п’ятсот таких терміналів, збирається збільшити їх кількість.

Про те, що мешканці Сходу згортають свій бізнес у Львові ніяк не відчули і львів’яни, які є постійними користувачами терміналів миттєвих платежів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!