У Львові помер постраждалий під час пожежі у нічному клубі

5299 0
Медикам не вдалося врятувати чоловіка, який отримав 95% опіків тіла.
фото: lviv.dsns.gov.ua

фото: lviv.dsns.gov.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, цієї ночі помер 47-річний відвідувач нічного клубу, де сталася пожежа. За його життя реаніматологи боролися дві доби.

Наразі на лікуванні перебувають 8 осіб із 14-ти госпіталізованих під час пожежі 27 листопада в розважальному центрі «Клуб Мі100». 5 пацієнтів виписали 28 листопада. Всім пацієнтам надається медична допомога в повному обсязі відповідно до протоколів МОЗ України. Всього за медичною допомогою звернулось 26 осіб.

Читайте також: У Львові хочуть покарати чоловіка, який завдавав ушкоджень рятувальникам під час пожежі

Нагадаємо, 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100», що на вулиці Наукова, 7. Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання. Під час роботи пожежників львів'яни знімали палаючу будівлю на відео і робили селфі на її фоні. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!