У Львові помер провідний інженер Марк Мінков

5941 0
Марк Мінков мав найбільший стаж у «Містопроєкті» – понад 50 років.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

У Львові вчора, 7 листопада, помер розробник генерального плану міста в частині водопостачання і каналізації, а також інженер ДМ ДІПМ «Містопроєкт» Марк Мінков. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила керівниця управління екології і природних ресурсів ЛМР, онука Олександра Сладкова.

«Вчора найсвітліша людина в моєму житті — мій дідо Мінков Марк Мойсейович — пішов до своєї коханої жінки, моєї бабусі Євгенії Андріївни, за якою тяжко сумував три роки. Незмінний і незамінний розробник генерального плану Львова в частині водопостачання і каналізації. Він дійсно знав все, кожну трубу і вузол і міг сказати, як розв’язати будь-яку фахову проблему», – йдеться в повідомленні.

Марк Мінков мав найбільший стаж у «Містопроєкті» – понад 50 років. Працював, за словами Олександри Сладкової, до останнього дня, навіть коли його везли до лікарні, він консультував колег.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!