У Львові померла акторка лялькового театру

7355 0
Її «Кіт у чоботях»,«Наш веселий Колобок» та «Алі-Баба і Розбійники» і сьогодні йдуть на сцені театру.
Фото: Львівський театр ляльок

Фото: Львівський театр ляльок

У Львові перестало битися серце акторки та режисерки Львівського театру ляльок Олени Сєрової-Бондар. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці театру.

Читайте також: Помер головний режисер Львівського театру ляльок

«Упродовж багатьох років Олена Олександрівна була акторкою Львівського театру ляльок, а з 1990 року розпочала режисерську діяльність, за роки якої встигла здійснити постановки вистав “Солом’яний Бичок”, “Бука”, “Кольорове Молоко”, “Зачарована рукавичка», – йдеться у повідомленні.

Її роботи «Кіт у чоботях»,«Наш веселий Колобок» та «Алі-Баба і Розбійники» і сьогодні йдуть на сцені театру.

Читайте також: Помер український режисер родом зі Львова Сергій Проскурня

Нагадаємо, нещодавно у Львові помер головний режисер театру ляльок Володимир Підцерковний. Володимир Підцерковний працював у Львівському театрі ляльок головним режисером із 2017-го році. Упродовж життя він створив понад сорок вистав для дітей та дорослих у різних театрах України. У Львівському театрі ляльок зробив три постановки – «Таємниця Лісовичка», «Витівки лиса Микити» та «Зоря благодатна».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!