Політична реклама

У Львові поміж мамонтів та метеликів ходитимуть моделі у сукнях з дисертацій

1191 0
У неділю, 18 травня, у Державному природознавчому музеї, що на вулиці Театральній, 18, відкриється проект «День і Ніч-2014», під час якого львів’яни зможуть більше дізнатися про світ тварин та переглянути незвичний показ мод.

Як інформують організатори, під час акції можна буде дізнатись про особливості пристосування тварин до різних середовищ – води, землі, повітря та міста – на виставці «Мистецтво виживання».

В музеї працюватиме дитячий куточок, де волонтери розповідатимуть про світ тварин.

Ввечері відбудеться показ тематичного відео просто неба та презентація моделей львівських дизайнерів, створених з чорновиків дисертацій науковців музею. Цей показ – своєрідний експеримент, покликаний визначити – скільки паперу витрачають на написання дисертацій і чи можна дати йому третє дихання.

18 травня музей буде відкритим для відвідин з 12:00 до 23:00 години. Вхід вільний. Екскурсії проходитимуть щодвігодини – починаючи з 14:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!