У Львові понад 340 бізнесів належать росіянам

2517 0
Правоохоронним органам порекомендували зайнятись ними.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У Львові понад 340 бізнесів прямо або опосередковано належать росіянам. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Львова Андрій Садовий. 

Чиайте також: На Львівщині виявили 305 підприємств, які пов'язані з росіянами

Андрій Садовий публічно додав списки власників російського бізнесу у Львові та порекомендував правоохоронним органам зайнятись ними. Листа з інформацією про них надіслали до правоохоронних органів ще наприкінці квітня.

За його словами, тепер виглядає, що кількість росіян, яких позбавили заробітку в Україні менша за волонтерів, яких намагаються притягнути до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Суд арештував готель «Дністер» у Львові, власником якого є росіянин

«Минулого тижня судили Олеся Дзиндру. Сьогодні прийшли з обшуками до Святослав Літинський. Це люди, які віддають власний час і кошти, часто ризикують життям, щоб доставити авто на фронт. У нас пів країни стали волонтерами. До них завтра теж прийдуть? Давайте випалювати ворога з нашої землі, а не знищувати інститут волонтерства, який є таким важливим для всіх нас у цей складний час», – написав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що На Львівщині нарахували 305 підприємств, кінцевими бенефіціарами яких є російські громадяни, а також 96 підприємств, які пов’язані із республікою білорусь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!