У Львові попереджають про погану видимість через туман

908 0
Вночі та у першій половині дня завтра буде туман, тому водіїв закликають бути уважними на дорогах.
фото: nashgrad.in.ua

фото: nashgrad.in.ua

Сьогодні вночі та завтра, 9 грудня, особливо, у першій половині дня, на території Львівської області та самому Львові буде туман видимістю 200-500 метрів. На дорогах ожеледиця, тому водіїв закликають бути уважними на дорогах. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові в перший зимовий місяць

Завтра у Львові буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Крім туману, вночі та в першій половині дня буде налипання мокрого снігу. Атмосферний тиск істотно не зміниться, вологість повітря дещо зменшиться.

Вітер південно-східний, вночі 3-8 м/с, вдень 9-14 м/с. Температура вночі буде становити 6-8 градусів морозу, вдень від 1 градусів морозу до 1 градусу тепла.

У горах – 12-14 градусів морозу.

Під час керування автомобілем в тумані водіям рекомендують:

  • істотно знизити швидкість руху та вибирати швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування;
  • при наявності протитуманних фар – вмикати їх спільно з ближнім світлом;
  • тримати безпечну дистанцію з автомобілями;
  • уникати різких маневрів на дорозі, стежити за сигналами автомашин, що рухаються попереду.

 

Нагадаємо, як розповіли Тvoemisto.tv синоптик, перший місяць зими буде не надто сніжним. Переважатимуть мокрий сніг, сніг та навіть дощ. Небо буде вкрите хмарами, а на дорогах – ожеледиця. Температура повітря коливатиметься від 5 градусів тепла до 12 градусів морозу. Це близько до кліматичної норми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!