У Львові попрощались із трьома Героями, які загинули у боротьбі за Україну

3411 0
Поховали військовослужбовців Олексія Тарасьєва, Ігоря Скакуна та Ростислава Томківа.
Фото: ФБ/Павло Ткачук

Фото: ФБ/Павло Ткачук

Сьогодні, 18 червня, у Львові попрощались з трьома українськими Героями, які поклали свої життя за Україну у боротьбі з російськими загарбниками. Це військовослужбовці однієї з бригад територіальної оборони Львівщини солдати Олексій Тарасьєв та Ігор Скакун, а також воїн механізованої бригади молодший сержант Ростислав Томків. Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Читайте також: На війні загинув Герой з Яворівщини Іван Корнага

За упокій душ новітніх Героїв рідні, близькі, бойові побратими та громада помолилась у Гарнізонному храмі свв. Апп. Петра і Павла.

Читайте також: У бою з ворогом загинув відомий львівський десантник Андрій Грицко

Поховали захисників на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

«Надзвичайно важко отримувати трагічні звістки про загибель кожного українського воїна, ще важче проводжати їх в останню путь. Але наш святий обов’язок – віддати належні почесті цим мужнім українцям, пам’ятати про їхні подвиги та продовжувати їхню почесну місію – захищати Україну та боронити український народ. Вічна пам'ять та незгасна слава вам, мужні українські Воїни», – написав Павло Ткачук.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото з ФБ сторінки Павла Ткачука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!