У Львові попрощалися із загиблими Героями Олегом Воробйовим та Андрієм Банахом

1978 0
Чоловіки захищали Україну з перших днів повномасштабного вторгення.
Прощання з Героями 28 червня / Фото: Твоє Місто

Прощання з Героями 28 червня / Фото: Твоє Місто

Сьогодні, 28 червня, у Львові попрощалися із загиблими на війні захисниками – Андрієм Банахом та Олегом Воробйовим, які загинули у боротьбі з російськими окупантами.

Читайте також: «Герої вмирають, але дають насіння, на основі якого народжується сильніша відвага», – о.Димид на похороні сина

Андрій Банах із початком повномасштабного вторгнення боровся із російськими окупантами на сході України, обороняв країну у лавах 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи Олег Воробйов служив у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід».  

Міська церемонія прощання пройшла на площі Ринок, а опісля похоронна процесія попрямувала до Личаківського кладовища. 

Довідково

Андрій Банах служив у Національній гвардії України. У 2014-2016 роках захищав Батьківщину в зоні проведення антитерористичної операції. Сержант. Обороняв Україну у лавах 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних сил України. Із початком повномасштабного вторгнення боровся із російськими окупантами на сході України. У чоловіка залишилися батьки, сестра, прийомна донька та племінниця.

Олег Воробйов

Після повернення з АТО спільно з дружиною Ольгою заснував курс психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». Цікавився китайською чайною культурою, мав невеликий магазин китайського чаю та посуду. Був учасником львівського музичного гурту «Riasni».

Старший лейтенант. Служив у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. У чоловіка залишилися дружина, син та донька.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!