У Львові попрощалися з загиблим у російсько-українській війні Петром Цимбалюком. Фото

1661 0
Він упродовж двох років працював в управлінні капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації.
фото пресслужби львівської ова

фото пресслужби львівської ова

Сьогодні, 26 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбулося прощання зі загиблим у російсько-українській війні Петром Цимбалюком. Він упродовж двох років працював в управлінні капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. На початку повномасштабного вторгнення армії рф в Україну став до лав Збройних Сил України. 

«Він був людиною слова, чудовим колегою та професіоналом своєї справи. Слово патріот його як нікого іншого характеризує, адже у 2014 році пішов добровольцем на схід України, там не один рік захищав Україну від ворога. 25 лютого цього року, коли прийшла повістка, він, не вагаючись, вирішив захищати нашу країну від військ рф. Маючи трьох дітей, як справжній Герой боровся за їхнє майбутнє та майбутнє всього українського народу», – цитує пресслужба ЛОВА головну спеціалісту управління капітального будівництва Зоряну Поважну.

Читайте також: Віддали своє життя за Україну. На Львівщині попрощалися із загиблими захисниками

Додамо, що Герой України служив у лавах 24-окремої механізованої бригади ім. Короля Данила. Поховали воїна у Дублянах.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!