У Львові попрощаються із Тарасом Подібкою, що загинув на війні. Що про нього відомо

1742 0
Львів’ян закликають долучитися до церемонії прощання та утриматися від розважальних заходів та святкувань.
Тарас Подібка

Тарас Подібка

Завтра, 26 жовтня, Львів попрощається із Героєм Тарасом Подібкою, який загинув у бою, захищаючи Україну. Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Військовослужбовця поховають на Личаківському кладовищі. 

Джерело: ЛМР

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, що Тарас Подібка у 2014-2015 роках брав участь в АТО у складі 80-окремої десантно-штурмової бригади. А з перших днів повномасштабного вторгнення став добровольцем у складі 80-окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Тарас Подібка (06.06.1982-21.10.2022) – львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі №54 міста Львова. У 2000-му році закінчив Державний професійно-технічний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва». Згодом закінчив Українську академію друкарства. Після завершення навчання проходив військову службу у лавах Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. У мирний час працював електромонтажником у Споживчому товаристві «Міські інформаційні системи». Із 2009 року обіймав посаду провідного інженера електрозв’язку сектору зв’язку Львівського комунального підприємства «Міський центр інформаційних технологій».

У Тараса Подібки залишилися батьки та старша сестра.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!