У Львові порахують безпритульних собак. Містян просять долучитися

1930 0
На початку серпня у Львові відбудеться підрахунок безпритульних собак. Його організовує Львівське комунальне підприємство «Лев». Небайдужих містян просять долучитися.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

«Друзі, ЛКП «Лев» закликає усіх небайдужих львів’ян долучитися до підрахунку безпритульних собак у нашому місті, який відбуватиметься 3-4 серпня. Цей підрахунок собак потрібен для того, щоб контролювати кількість тварин на вулиці, покращувати методи роботи з ними, регулювати ситуацію та розуміти, до яких показників у роботі нам слід рухатися», - йдеться в повідомленні підприємства на facebook

Lля ефективного підрахунку місто умовно поділено на 86 секторів. Відповідно, ЛКП «Лев» потребує 86 волонтерів, що зможуть зібрати інформацію у цих секторах.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП “Лев”: 10 фото до і після Року змін

Для того, щоб долучитися необхідно заповнити анкету за посиланням.

Ознайомитися із картою зонування можна ТУТ.

Нагадаємо, Львівське комунальне підприємство «Лев», що діє як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Перша комунальна ветеринарна клініка Львова, встановило 9 веб-камер у своїх приміщеннях та на території та вивело трансляцію усіх процесів онлайн. Це перше комунальне підприємство в Україні, яке повністю відкрило свою роботу у вільному доступі.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!