У Львові поранили 17-річного юнака: поліція шукає очевидців

2981 1
Між компанією молодих людей та незнайомим чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисник поранив одного з хлопців.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Поліцейські просять зголоситись очевидців поранення сімнадцятирічного юнака у Львові. Про це повідомляє речниця ГУ Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська на своій сторінці у Фейсбуку.

Учора ввечері до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Хвильового, 33 сімнадцятирічний юнак отримав ножове поранення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, близько 17:40 між компанією молодих людей та незнайомим чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисник поранив одного з хлопців.

Потерпілого госпіталізували, за фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі проводять досудове розслідування, поліцейські розшукують зловмисника. Тому, усіх, хто може допомогти встановили обставини скоєння злочину та місцеперебування чоловіка, який поранив хлопця, просять телефонувати на оперативну лінію 102.



Читайте також:
11 Жовтня, 2019 13:37
666 ... ні в якому випадку не виправдовую якусь із сторін конфлікту ... але чомусь суспільство не помічає( не хоче помічати) отих "реалій сьогодення" ... виросло багато отаких "юнаків" , які можуть нахамити (групою) будь- кому ...але врешті решт "нагорода" знаходить свого "хероя" і до них прилітає мислЯ -- А нас за що ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!