У центрі Львова з пневматичної зброї поранили вуличного музиканта. Поліція шукає свідків

2223 1
Наразі життю хлопця нічого не загрожує.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

10 березня невідомі стріляли з пневматичної зброї у хлопця, який грав на вулиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила мама одного з музикантів.

«Сьогодні, у восьмій вечора, невідомий стріляв у мого сина та його друзів, які грали на площі Данила Галицького. Поранено барабанщика групи. На щастя, рана не загрожує життю хлопця – кровотечу вдалось зупинити, куля влучила в м’язи шиї, не зачепивши життєво-важливих органів», – написала Тетяна Данильченко.

Читайте також: У Львові збираються штрафувати вуличних музикантів

Як повідомили у відділі комунікації Поліції Львівської області, за цим фактом правоохоронці проводять перевірку та просять усіх, хто володіє інформацією про обставини або осіб, причетних до поранення хлопця, зголоситись у Галицький відділ поліції або на оперативну лінію 102.

 


Читайте також:
13 Березня, 2019 09:52
Сергій Звинувачувати треба поліцію та ЛМР, які ігнорують це какофонічне свавілля. На дзвінки зі скаргами не реагують. Адже давно вже діють ухвали ЛМР №932 «Положення про акустичний режим у Львові», та №3166 «Правил дотримання тиші у громадських місцях». І що? А нічого. Грає хто хоче, коли хоче, і їм наплювати на мешканців довкола. Нерви в містян врешті закінчаться. ... От нехай грають нашим меломанам-туристофілам у Міській Раді щодня
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!