У Львові посадили «мандруючий» сад. Фото

3749 0
У суботу, 11 червня, у Львові на площі Музейній у контейнери висадили 11 дерев. Таким чином перед Домініканським собором з’явився декоративний садок, який можна буде пересувати.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Гроші на реалізацію цього озеленення виділила компанія «Intertop». Ця всеукраїнська компанія займається продажем взуття і пропонує своїм покупцям замість політеленових кульків купувати екоторби. Щороку такий продаж акумулює досить великі гроші і ці кошти компанія витрачає у тому місті, де найбільше придбали екологічних торбинок. За минулий рік багато коштів із цієї акції зібрали саме у Львові і компанія хоче їх вкласти в озеленення. Таким  чином «Intertop» вже висадила близько 7 тисяч дерев по цілій Україні.

Як дізналося Tvoemisto.tv, висадка дерев у контейнерах одразу унеможливлює проблеми із тим, що треба буде з’ясовувати, які під цією площею культурні шари, чи є там теплові мережі тощо. Також, якщо знайдеться оптимальне місце для дерева, то можна буде дослідити площу під ним і висадити його вже безпосередньо у ґрунт.

 

Фото Олександри Сладквої

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!