У Львові посеред дороги провалилася автівка. Фото

2535 0
Учора, 18 лютого, біля Стрийського ринку у Львові провалився асфальт під колесом автомобіля. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львова.
фото: mmr.net.ua

фото: mmr.net.ua

Автомобіль «Nissan X-Trail» зупинився на червоному світлі світлофора під час руху вулицею Шота Руставелі. А далі рушити не зміг – ліве переднє колесо позашляховика провалилося у порожнечу.

Як поінформував начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка, дорожнє полотно на вул.Шота Руставелі ймовірно провалилось через прорив водопроводу. Зараз відповідні служби визначають причину провалу дорожнього покриття .

Фото: Варта 1

«Машина лівим переднім колесом провалилась в яму, яку вимила вода. Представники ШРП та Водоканалу обстежили місце провалу і ліквідовувати аварійну ситуацію», – сказав Ігор Савка.

Читайте також: Від сьогодні у Львові обмежать рух на одному з перехресть

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!