Політична реклама

У Львові посеред скверу читатимуть поезію

1532 0
29 травня з 20:30 до 21:30 години у сквері, що за костелом св. Антонія на вулиці Личаківській, 49а відбудеться творчий вечір «Текст – поезія – зображення – простір. LEMBERG/LWOW/ЛЬВІВ: мистецьке середовище – тяглість і розриви».

Ідея творчого заходу - організувати вечір читання поезії львівського літературного середовища першої половини ХХ століття в публічному просторі міста, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Посеред скверу буде створена тогочасна атмосфера кімнати з елементами інтер’єру.

В рамках заходу відбудуться читання творів українських, польських та єврейських авторів того часу: Дебори Фогель, Збігнєва Херберта, Адама Загаєвського, Богдана-Ігоря Антонича. Перші двоє вказаних літераторів мешкали поруч зі сквером, а Збігнєв Херберт був хрещений у костелі св. Антонія. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!