У Львові площу Святого Юра можна об’їхати вулицею Озаркевича. Оновлено

2960 0
Наразі у Львові повз площу Святого Юра та власне Собор святого Юра можна проїхати по вулиці Озаркевича. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.
фото: zbruch, monument-lviv.blogspot.com

фото: zbruch, monument-lviv.blogspot.com

Нагадаємо, рух повз площу Святого Юра ускладнено у зв’язку із тим, що концепція, якою буде і де буде проходити дорога на площі Св. Юра за останні місяців мінялась чотири рази. Її пересували від стін церкви до корпусів політехніки і назад. За остаточним проектом, дорогу, яка існувала досі, таки заберуть і перетворять цю ділянку на пішохідну променаду. Натомість дорогу для автомобілів зроблять недалеко від корпусів НУ «Львівська Політехніка», але меншою (вужчою), ніж то планувалося початковим проектом.

Проте оминути проблемну ділянку дороги зараз водії Львова можуть по вулиці Озаркевича. Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків підтвердив інформацію про те, що наразі рух вулицею Озаркевича відбувається у звичному режимі: «Вулиця Озаркевича наразі відкрита. Вона відремонтована від перехрестя вулиць Митрополита Андрея і Шептицьких у сторогу вулиці Городоцької (зверху – донизу). Організація руху на цій вулиці не змінилась».

Читайте також: Як виглядає площа Святого Юра у Львові із пам’ятником Шептицькому

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!