У Львові пошкоджено світлофор на перехресті Кульпарківська-Садова

1866 0
Сьогодні у Львові в обід на перехресті вул. Садової та Кульпарківської внаслідок наїзду автомобіля був пошкоджений світлофор. Водій з місця пригоди втік.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у патрульній поліції Львова, їм вдалося знайти винуватця аварії. Коли патрульні прибули на місце, заявниця повідомила частину номерного знаку, який запам‘ятала, а також марку автомобіля. Останній факт підтвердив і охоронець установи поруч. Патрульні побачили на дорозі чіткий слід мастила. Під час руху з автомобіля продовжувало витікати масло. Інспектори вирішили простежити за цим слідом. І знайшли автомобіль Mercedes-Benz неподалік на СТО. На ньому були видимі технічні ушкодження. Водій спочатку говорив, що його «підрізали», а згодом зізнався, що не впорався з керуванням. На нього складені протоколи за скоєне ДТП та втечу з місця аварії.

Як повідомив Tvoemisto.tv начальник відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, після звернення поліції на місце інциденту виїхали працівники. Там вони займаються встановленням нового світлофорного об’єкту. Завершити роботи мають до кінця дня. Щодо суми збитку, яку було завдано внаслідок аварії, то вона буде відома після проведення необхідних досліджень.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!