У Львові рідних постраждалої в ДТП бабусі знайшли за допомогою небайдужих

3096 0
14 грудня Нацполіція Львівщини звернулася до мешканців Львова із проханням розшукати рідних або знайомих бабусі, що потрапила в ДТП і мала проблеми з пам’яттю.
фото: tengrinews.kz

фото: tengrinews.kz

14 грудня  на проспекті Червоної Калини, 79, водій автомобіля «Пежо», 28-річний львів’янин, скоїв наїзд на літню жінку, котра переходила проїзну частину на регульованому пішохідному переході. З тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості потерпіла була госпіталізована у нейрохірургічне відділення 8 клінічної лікарні.

Постраждала називала себе Бакай Ольгою Костянтинівно. Окрім того, що їй 79 років, бабуся більше нічого не пам’ятала. Однак, як повідомила Tvoemisto.tv речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, за допомогою швидкої реакції ЗМІ та допомозі небайдужих людей вдалося розшукати доньку постраждалої. Зараз літня жінка перебуває під наглядом рідних.

За цим фактом наїзду на літню жінку відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керування транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!