У Львові постраждали об’єкти інфраструктури. Триває гасіння пожеж

15203 0
О 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи.
Фото Івана Станіславського

Фото Івана Станіславського

В результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, житлові будинки не постраждали. Триває гасіння пожеж. На місцях працюють відповідні служби.

Читайте також: Росіяни здійснили по Львову ще один удар

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. 

Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.

Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи.

Внаслідок ракетного обстрілу Львова горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!