У Львові потепліє до 27 градусів. Якою буде погода у найближчі дні

2833 0
Цими днями буде тепло, сонячно і без дощів.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У неділю, 8 травня, у Львові та на Львівщині переважитиме тепла та сонячна погода. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр. Так, за прогнозами синоптиків, 8 травня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вдень становитиме 18-23 градусів тепла. Подекуди погіршення видимості в тумані 200-500 м. Атмосферний тиск істотно не зміниться, відносна вологість повітря зменшиться.

Читайте також: Сьогодні – день матері. Цікаві факти про свято

У понеділок, 9 травня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі складатиме 6-11 градусів тепла, а вдень 15-20 градусів тепла.

10 травня буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-3 градусів, вдень 16-21 тепла.

11 травня буде також мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 1-6 градусів тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-2 градуси, а вдень 20-25 градусів тепла.

12 травня буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів. Вітер західний з переходом на південно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі – 9-14 градусів, а вдень 22-27 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!